O nás

Hydropol sa predstavuje

Hydropol

Nové stavby sú navrhované a realizované s dokonalými izoláciami proti zemnej vlhkosti. Pre odvlhnutie/vysušenie/ starších neizolovaných objektov bola vyvinutá rada technológií, ktorých voľba je závislá na konkrétnych podmienkach riešenia prípadu.

Kladivá, sekáče a píly nahradili moderné stroje na rezanie muriva, predtým dodatočné vkladanie lepenkovej izolácie boli nahradené vystuženými polymérmi, nerezovými plechmi, chemickými či parafínovými clonami.

Prudký rozvoj zaznamenali tiež elektrofyzikálne spôsoby vysúšania muriva a to smerom od elektroosmotických k nízkofrekvenčným bezkontaktným systémom. Postupne sa tak rozvíja odbor sanácie vlhkého muriva.

Je nám preto cťou, že môžeme prispieť svojím podielom k riešeniu zmienených nemalých úloh a predstaviť Vám progresívny elektrofyzikálny bezkontaktný systém odvlhnutia/vysušovania/ muriva Hydropol®, určený pre sanácie neizolovaného muriva proti zemnej vlhkosti alebo s už nefunkčnou izoláciou, ktoré je navlhčené vzlínavou zemnou vlhkosťou.

Prístroje systému Hydropol® boli vyvinuté a sú vyrábané v Nemecku. Od roku 1994 máme s touto technológiou skúsenosti aj v ČR, kde už boli odvlhnuté/vysušené mnohé stavby všetkých druhov, nech už občianskych objektov, ako jaslí, materských škôl, škôl rôznych úrovní, sociálnych ústavov ai., či objektov historických a pamiatkovo chránených, ako napr. fary, kostoly, chrámy, zámky, knižnice, rovnako ako i stavieb výrobných, priemyselných a samozrejme i bytových či rodinných domov.